Varit lillsemester...men inte blivit så mycket tid över ändå...Nu är det augusti och nu liknar det lite sommar, härligt!!!

Julimånad ha bara försvunnet...speciellt andra hälften...men är man lycklig går det fort...:) Måste ju erkänna att jag allt känner mig totalt hellycklig även om det är lite komplicerat, men det är väl meningen med mitt liv....ska vara lite annorlunda...bara blir så, ödet som bestämmer...eller bara så jag väljer det jag trivs med...eller en kombination.

Hundvärlden vill man ju klart hålla fast vid, min första vita kull har nu flyttat till sina familjer. Önskar dem all lycka.  Liten Reaggie (som jag är delägare på) bor i Trelleborg hos fam. Friberg och svarta Ruffi (Wargabror), tiken Gunnel har flyttat till Dalarna och familjen Johansson, tydligen ett litet yrväder men snäll o glad. Sen var vita hanen en sväng om Stokholm, fick tyvärr komma tillbaks men bor nu hos sin syster i Freja i Staffanstorp, hos familjen Roos.

Förra veckan gick vi i väntans tider igen, Shade och Warga-barn, satt torsdag, lite orolig då jag jobbade helgen, men Shade var snäll och fixade fram dem på tisdagen, då jag var ledig, började förmiddag, jag fick sova mina nattimmar...ett par timmar senare var allt färdigt...två pojkar och två flickor, svarta....men dagen efter var alla inte svarta, om jag har tur är två bra maskade fako, mörka...:)

Kom även iväg på en lite tur med Synne till Smygehuk,  SÅ härligt, riktig sommardag, först i affären Agda och strosade runt, sen nere vid Smygehuk...till sist en bit mat i hamnen. Vi njöt verkligen!

Stängt i Svedala där jag jobbar, men hållt efter lite av jobben var måndag och någon torsdag, sen har större del av min tid varit hos Henrik och hans Buddha, OCH där trivs jag kanon...känns bara så bra komma in där...:) Länge sedan jag haft så trevligt med en kär vän...

Efter fått ut tidningen FURIEN måste jag ta tag i mina hundar...så det är min plan framöver...men först idag andras hundar.

Sen se utvecklingen av de små tjockisarna i lådan...

Ha en skön sensommar för det ska jag ha!!

Kram på er alla