SOVMORGON...en hel timme extra...

Valparna har funnit sig helt till rätta i sitt nya hem, man märker de knappt...tittade jag riktigt noga så fick jag NOG byta några tidningar...så de fick rent o fint...

Låter konstigt från tädgården...öppnar..pumpen i brunnen låter som den ska skära när som...inte det också.....men änsålänge kommer där vatten....:)

Dagen började med ett vobbel....mc'n klyddar, går ej köra sakta med....den går bara sakta:) hela cykeln ålar sig....kollade luftryck och kände över den...men får ha någon mer kunnig att titta på den...men jag tuffade vidare till Anderslöv med två remisser i ryggen efter läkarbeök...-sen Svedala hoppades att mc'n inte trillade sönder...typ i 80 km...

Ja då började man lite senare i Svedala som då blev kalrt att man slutade senare...magisk tid 16...total kaos i den lilal håal Svedala, stockning överallt...fast man körde popmoppe...gissa varför man valt arbetstid 10-14?? Den är perfekt!

Himmåd.....med skakande mc....låt mig bara komma hem.

Allt hyfsat lungt hemma...och valparna bara sover....:) Lugnet före....

Blev en den pyssel i trägården, mitt segel kom på plats...nya gräsmattan fick blev fri, och blev klippt, även friserad med trimmer...och ett litet staket på plats, inbillar mig att det kan vara ett litet stopp för de fyrbenta....hmm...

Fick rensat vid min grind på diverse sten....så det blev lite "rullande stol"-anpassat då det inväntas lite långväga besök....

Jag skulle hitta en reg.-anmälan till valparna på SKK-s hemsida...jag hittar ingenting...men goda vänner skickade en hjälpande hand....

Sen tog jag o dogsen lite lungt en stund efter att jag ätit en delikat Billys pizza...med rå lök...

Så ett avslappnande bad (pumpen håller fortfarande...)

Natt...ska göra bokföring...är den 15....okej....helt lungt i hela "hundhuset"..bye